Blogia
20-ABRIL

La historia dels amants.

La historia dels amants.

Fa mes de cinc anys, per el voltant del Nadal, va començar la seva historia, la historia d’uns amants o els  amants d’aquesta historia. Llavors estaven plens de passió, de sexe, de desig...  Res no presagiava que avui, cinc anys i mig després, la seva historia estigues plena de passió, de sexe, de desig, d’estimació, d’amistat, de complicitat i d’un projecte de treball en conjunt.

Avui, cinc anys i mig després, no son tan sols amants, ara, encara que llavors no pensessin que passaría, a més de ser amants s’estimen. Han trobat la manera de passar més temps junts sense aixecar sospites. Han buscat la clau perquè les seves famílies es coneix in i... han trobat la manera de treballar junts sense que al més petit frec salti la flama de la passió. Això sí, fora de la feina segueixen sen els amants d’aquesta historia però, el més important, s’estimen.

3 comentarios

de las tierras del vino... -

Yo también me alegro mucho de leer este texto... que seas feliz me pone una gran sonrisa... ya sabes que siempre me tendrás ahí...

Per la meva amiga -

Ha estat una grata sorpresa trobar-te entre les meves pàgines. Has fet que un somriure aparegui de repent al veure el teu nom i se que tu, més que ningú, entén el que diuen aquestes lletres.
Un petó ben fort i ja saps… sempre seràs ben rebuda.

Una amiga -

No saps com m'alegra llegir algo així...
T'ho mereixes, i ara més que mai... no saps com arribo a entendre el que sents..
Un petó ben gran